Energy sistem urban 1 tws kablosuz kulaklık alınır mı?

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Öncelikle herkese merhabalar. İyi forumlar.
Energy Sistem Urban 1 EN449767 True Wireless Bluetooth 5.0 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
N11'de kupon kodum vardı ve gezerken bu kulaklığı buldum. İnternette gezdiğim kadarı ile bu kulaklığa ait pek bir yorum bulamadım. Markanın güvenilir olduğunu daha önceleri duymuştum. Ek olarak satıcının da zoccoshop olmasından dolayı bu ürüne yakınım. Buna tek alternatifim QCY t1C. Daha önce Haylou GT1 Pro kullandım ve iade etmiştim. Şu an mobil kulaklığımdan memnunum bu kulaklığı kablosuz bir alternatifim olsun diye düşünüyorum. Açıkçası 80TL'den fazla da vermek istemiyorum. Alternatif kulaklık önerileriniz varsa da önerilerinizi alabilirim. Kulaklıkta ilk tercihim ses kalitesi oluyor genellikle ikinci olarak da rahatlık geliyor. Son olarak bahsettiğim modeli kullanmış arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa çok memnun olurum.

Nasıl sence alınır mı? :|
Uzun zamandır Sosyal'e girmiyordum açıkçası muhtemelen sorunuz bir anlamı kalmamıştır ancak eğer hala sorunuza yanıt arıyorsanız veyahut alıp kullanmak isteyen kullanıcılar varsa ve bu konuya denk gelirse diye deneyimlerimden bahsedeyim. Öncelikle değer biçilen fiyatı çok önemli ürünün. örnek vermem gerekirse aldığım dönemde QCY T1C ile bu modelin arasında kalmıştım. O dönemlerde QCY'nin modeli 95 TL civarlarına satılıyorken bu model 90 TL civarına satılıyordu. Ek olarak Haylou GT1 Pro'da kullandım bir dönem o ürün de Urban 1 TWS modelini aldığım dönemde 150 TL civarındaydı. Ortalama karşılaştırmaları verdiğime göre kulaklık deneyimlerime geçeyim. Açıkçası şarj etme, kullanma sürelerini net hatırlamıyorum fakat çok sık kullanmadığım için şarj süreleri beni rahatsız etmiyordu zaten. Onun dışında malzeme kalitesi pek iyi sayılmazdı fakat fiyatını (o dönem için konuşuyorum.) baz aldığımda beni rahatsız etmedi. Ses kalitesini beğendiğimi hatırlıyorum. Genel olarak dengeli bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. (En azından bana öyle hissettirdiğini söyleyebilirim.) (Ağırlıklı olarak o dönem rap ve rock müzikler dinliyordum.) Ancak en büyük sıkıntısı ürünün çok fazla bağlantı problemi vardı. Bazen müzik dinlerken müzik kendi kendine kesiliyordu. Bağlantı kendi kendine kopuyor ürün telefona bağlanmakta sorun yaşıyordu. Genel olarak bu problemler çok sık yaşandığı için alternatif ürünlere bakmanı önerebilirim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı