Elektro56 Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Bu kulaklıktan almayı düşünüyorum önermiyorsanız öneriniz nedir? Bütçe: 500 TL'ye kadar Güzel bir şey çıkarsa bütçeyi yükseltebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Bu kulaklıktan almayı düşünüyorum önermiyorsanız öneriniz nedir? Bütçe: 500 TL'ye kadar Güzel bir şey çıkarsa bütçeyi yükseltebilirim.
A asdjs hasdhv Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 209 10 Ekim 2022 #2 Elektro56 dedi: Bu kulaklıktan almayı düşünüyorum önermiyorsanız öneriniz nedir? Bütçe: 500 TL'ye kadar. Güzel bir şey çıkarsa bütçeyi yükseltebilirim. Genişletmek için tıkla... Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı?
Elektro56 dedi: Bu kulaklıktan almayı düşünüyorum önermiyorsanız öneriniz nedir? Bütçe: 500 TL'ye kadar. Güzel bir şey çıkarsa bütçeyi yükseltebilirim. Genişletmek için tıkla... Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı?
Elektro56 Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 asdjs hasdhv dedi: Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı? Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemeye asdjs hasdhv dedi: Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı? Genişletmek için tıkla... Vestel desibel K650'yi öneriyor musunuz? Konuya gene kimse bakmıyor
asdjs hasdhv dedi: Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı? Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemeye asdjs hasdhv dedi: Gaming tarzında bir şeyymi bakıyorsunuz yoksa müzik dinleme veya günlük kullanım mı? Genişletmek için tıkla... Vestel desibel K650'yi öneriyor musunuz? Konuya gene kimse bakmıyor