328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.418 Makaleler 12 Çözümler 59 21 Şubat 2023 #1 Enerji içeceği önerilerinizi bekliyorum. Şuana kadar içtiğim enerji içecekleri: Redbull white Redbull classic Monster white Burn gold spark Redbull blue edition Son düzenleme: 21 Şubat 2023
Enerji içeceği önerilerinizi bekliyorum. Şuana kadar içtiğim enerji içecekleri: Redbull white Redbull classic Monster white Burn gold spark Redbull blue edition
miralayım Megapat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #2 Redbull'un keskin bir tadı var. Monster ile Redbull arasında kalırsam genellikle Monster'ı tercih ediyorum.
Redbull'un keskin bir tadı var. Monster ile Redbull arasında kalırsam genellikle Monster'ı tercih ediyorum.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.418 Makaleler 12 Çözümler 59 21 Şubat 2023 #3 miralayım dedi: Redbull'un keskin bir tadı var. Monster ile Redbull arasında kalırsam genellikle Monster'ı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Redbull white en sevdiğim enerji içeceği şuana kadar ama dediğin gibi keskin biraz bende tam tersi monster çok yoğun geliyor bana içerken zorlanıyorum.
miralayım dedi: Redbull'un keskin bir tadı var. Monster ile Redbull arasında kalırsam genellikle Monster'ı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Redbull white en sevdiğim enerji içeceği şuana kadar ama dediğin gibi keskin biraz bende tam tersi monster çok yoğun geliyor bana içerken zorlanıyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 21 Şubat 2023 #4 Normal Burn denenebilir ama onun içinde bayağı zararlı bir boya vardı diye hatırlıyorum. En sevdiğim klasik Redbull benim.
Normal Burn denenebilir ama onun içinde bayağı zararlı bir boya vardı diye hatırlıyorum. En sevdiğim klasik Redbull benim.