MolotofMuhendisi Attopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #11 480853 dedi: Tekel bayi kendisi bunları getirtebilecekken size niye ihtiyaç duysun ki? Genişletmek için tıkla... Almanya' dan getireceğim Türkiye' de olmayan Monster enerji içeceklerini. kowyas dedi: Uygun fiyata koyarsanız satarsınız diye düşünüyorum fiyatı nedir ki onların. Genişletmek için tıkla... Şuan Türkiye' de resmi olarak satılan üç çeşit Monster var ben getirip 330ml sini 15TL ye satacağım.
480853 dedi: Tekel bayi kendisi bunları getirtebilecekken size niye ihtiyaç duysun ki? Genişletmek için tıkla... Almanya' dan getireceğim Türkiye' de olmayan Monster enerji içeceklerini. kowyas dedi: Uygun fiyata koyarsanız satarsınız diye düşünüyorum fiyatı nedir ki onların. Genişletmek için tıkla... Şuan Türkiye' de resmi olarak satılan üç çeşit Monster var ben getirip 330ml sini 15TL ye satacağım.
K krmfz Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 33 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #12 MolotofMuhendisi dedi: Almanya'dan getireceğim Türkiye'de olmayan Monster enerji içeceklerini. Şu an Türkiye'de resmi olarak satılan üç çeşit Monster var ben getirip 330ML'sini 15TL'ye satacağım. Genişletmek için tıkla... 15 TL'ye kesin satarsın.
MolotofMuhendisi dedi: Almanya'dan getireceğim Türkiye'de olmayan Monster enerji içeceklerini. Şu an Türkiye'de resmi olarak satılan üç çeşit Monster var ben getirip 330ML'sini 15TL'ye satacağım. Genişletmek için tıkla... 15 TL'ye kesin satarsın.