DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #21 Mr.Jrokly dedi: 14 yaşındayım 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Genelde bu içeceklerde sorun yaşayanlar hayatında bir kere yaşıyor zaten, ben 2 kere sorun yaşayan görmedim.
Mr.Jrokly dedi: 14 yaşındayım 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Genelde bu içeceklerde sorun yaşayanlar hayatında bir kere yaşıyor zaten, ben 2 kere sorun yaşayan görmedim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Kasım 2021 #22 Mr.Jrokly dedi: 14 yaşındayım 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben size insanlık görevimi yapıp Allah rızası için uyarıyorum gerisi size kalmış hayat sizin.
Mr.Jrokly dedi: 14 yaşındayım 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben size insanlık görevimi yapıp Allah rızası için uyarıyorum gerisi size kalmış hayat sizin.