Hayır ona ben de inanmıyorum. Karışık aslında biraz sorum. Daha çok bir insan hakkında bu enerji sorum, yani iyi enerji yayması veya kötü enerji yayması, bizi yöneten bir enerjinin olması vsç
Abi kendi fikriniz hiç yok mu ya niye direk atlıyıp bilimce kanıtlanmadı ben inanmam diyorsun hiçbir şahsi fikrin yok mu tüm düşüncelerin bilime dayalımı sadece? (bilime dayanmak kötü bir şey değil arkadaşlar sadece bu kadar da tepkisiz olmayın çok sönük kalıyor cümleniz )
Evet inanıyorum baktığında gözleri parlayan etrafa neşe saçan insanlar da var ruh sömüren de. Çekim yasası vs. muhabbetleri de bence doğru bir şeyi ne kadar içten istersen o şey gerçekleşiyor, gerçekleşmese bile yakın bir şey gerçekleşiyor.
Abi kendi fikriniz hiç yok mu ya niye direk atlıyıp bilimce kanıtlanmadı ben inanmam diyorsun hiçbir şahsi fikrin yok mu tüm düşüncelerin bilime dayalımı sadece? (
Abi şaka mısınız ben var diye savunmadım bile sadece gelin tartışalım nedenleriyle birlikte anlaşalıma varmak istiyorum siz gelip burada onu bunu yerden yere vuruyorsunuz sinirliyseniz bunu burada kusmaya hakkınız yok yani her ne kadar yalan veya gerçek olursa da olsun bunu böyle savunamazsınız.
Abi şaka mısınız ben var diye savunmadım bile sadece gelin tartışalım nedenleriyle birlikte anlaşalıma varmak istiyorum siz gelip burada onu bunu yerden yere vuruyorsunuz sinirliyseniz bunu burada kusmaya hakkınız yok yani her ne kadar yalan veya gerçek olursa da olsun bunu böyle savunamazsınız.
Boş verin hocam. Bazı insanlar işine geldiğinde bilime inanıyor sadece. Bilim Musa'nın denizi ikiye böldüğünü kanıtlamadı, aynı şekilde ilimde bunu kanıtlamıyor. Bilim ve ilim tanrının varlığını ya da yokluğunu da kanıtlamıyor. Fakat bağnaz insanlar işine geldiğine inanmak istiyor. Bağnaz insanları kendi cehaletine bırakmak ve arkalarından gülmek gerekiyor. Onlarla mantıklı bir tartışma yapamazsınız çünkü tek kelimelik/cümlelik cevapları olur ya da sadece duyduklarını size aktarmaya çalışırlar.
Komik, satürnün ya da onun bunun enerjisine laf atanlar yahudilikten duyduğu musa masalınını kakalıyor.
Ben sana musa denizi mi yardı dedim?
Düzgün anlatılara bakarsan onun kızıl denizde gerçekleşen fırtınalardan olduğunu anlardın.
İhtimal ve olasılık hesabı daha doğru olur. Enerji ile iş olsaydı herkes zengin olurdu veya kimsenin bir derdi olmazdı. Bu beklenti işi; dua okuyarak doların inmesini beklemekten farksız. Bilimsel bir gerçeklik şart.
Kısaca inanmıyorum.
Piskoloji açısından soruyorsanız evet inanıyorum. Olumsuz insanların yanında olumsuz, pozitiflerin yanında mutlu olursun. Veya oyun oynayan birileriyle takılırsan daha çok oyun oynamaya devam edersin. VB. Çevre ve insan, geleceği kişiliği çok fazla etkiliyor.