Enermax 1200W PSU alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba nasip olursa 1 ay içerisinde 5070 Ti'li bir sistem toplayacağım. Biliyorum 850W PSU yetiyor fakat daha düşük miktar paraya enermaxın 1200W PSU'su alınabiliyor. Daha uzun ömürlü olacağı açısından kafamı çeldi. Model olarak bu PSU nasıldır. İyi değilse Thermaltake'in 850W PSU'sunu alacağım.

Merhaba nasip olursa 1 ay içerisinde 5070 Ti'li bir sistem toplayacağım. Biliyorum 850W PSU yetiyor fakat daha düşük miktar paraya enermaxın 1200W PSU'su alınabiliyor. Daha uzun ömürlü olacağı açısından kafamı çeldi. Model olarak bu PSU nasıldır. İyi değilse Thermaltake'in 850W PSU'sunu alacağım.

Alınır.

Bende enermax marka PSU kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim bir senem dolmak üzere.

Ufak bir sitem olacak fakat ben kullandım bir sıkıntısını görmedim demek çok iyi bir fikir değil. Ben de 3 yıldır Gamebooster diye bir C4 psu kullanıyorum hiç sorun görmedim.

Fakat bahsettiğiniz CPU Orta-üst segment bir psu. Japon kapasitör kullanıyor. Anladığım kadarıyla yeni çinli bir üretici ile üretiyorlar ama testleri fena değilmiş. Alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı