Çözüldü Enermax 700W 9070XT güç kablosu uyar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1
Çözüm
Kötü bir PSU değil. Ben Nitro+ ile kullanıyorum ve her türlü olası senaryoya baktım üstüne son 3 ayda tam 15 kez elektrik kesintisi vs. de yaşadım değerlerde sapma vs. olmadı. Bütçe kısıtlıysa gayet iş görür Enermax ürünü sonuçta belli bir kalitesi var her ne kadar giriş seviyesi olsa da. Bütçe varsa tabii ki çok daha iyilerini almanızı öneririm ama benim gibi kısıtlıysanız alıp geçin sorun yaşatmaz.

Uyar. ENERMAX üzerinde 4 adet PCI-e çıkışı mevcut.

Eki Görüntüle 2626327
Teşekkür ederim.
O PSU'yu o ekran kartı ile kullanmanı pek önermem. Yük altında regülasyon problemi yaşatıyor. Kablo olarak yeterli geliyor.
UV ile kullanırım muhtemelen kartı sanırım yük altında biraz daha hafifiletiriz.

Şuanlık elimizde bu var ama başka markalar çok pahalı bunu 1000 TL ye almıştım.

Teşekkür ederim.

UV ile kullanırım muhtemelen kartı sanırım yük altında biraz daha hafifiletiriz.

Şuanlık elimizde bu var ama başka markalar çok pahalı bunu 1000 TL ye almıştım.

İyi fiyata almışsınız hiç dert etmeyin. UV için konu açarsanız beni etiketleyin yardımcı olurum.

İyi fiyata almışsınız hiç dert etmeyin. UV için konu açarsanız beni etiketleyin yardımcı olurum.
Çok teşekkürler. Umarım yarın elime gelir kart salı diyor Amazon'da ama. Yarın izinliyim 4K OLED keyfi ile oyun oynamak için sabırsızlanıyorum.

Çok teşekkürler. Umarım yarın elime gelir kart salı diyor Amazon'da ama. Yarın izinliyim 4K OLED keyfi ile oyun oynamak için sabırsızlanıyorum.

Eğer FHD'den 4K'ya geçtiyseniz fena bir fark sizi bekliyor hocam. Ben FHD'den 4K'ya geçince daha önce gözlerime ne yapmışım diye düşünmüştüm baya. Şimdi FHD'yi telefon harici bir yerde görünce anında çamur görüyorum :/

Hem 4K hem de OLED evet. Şuanda 3060 kartım var oyunlar harika gözüküyor. DLSS ile iyi kötü oynuyoruz ama tabi ki DLSS ister istemez kaliteyi biraz düşürüyor. 360 hz 1080p IPS' den 4K OLED 240 HZ'e geçiş yaptım. 3060'ımıda arkadaşıma sattım. Hala tam anlamıyla renkleri doğru yaptığımı sanmıyorum. HDR açık kullanın diyorlar fakat Ghost of Tsushima oynarken karanlık alanlar aşırı karanlık görmüyorum neredeyse. Monitör de yeni olduğu için hiç bir inceleme mevcut değil düzgün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…