ENERMAX Maxpro III 700W PSU alınır mı?

Bütçe
20000

myedyz

Centipat
Daha fazla  
PSU için 2000TL civarı bütçem var. ENERMAX Maxpro III 700W sipariş ettim, aynı fiyat bandında MSI MAG A600dn vardı ancak sadece 2x8 PCI güç kablosu var (ENERMAX olanda 4x8) ve ChatGPT kalite olarak da ENERMAX olan daha iyi dedi. Japon kapasitör kullanıyormuş. Sizce bu PSU iyi bir seçim mi?

PSU için 2000TL civarı bütçem var. ENERMAX maxpro III 700W sipariş ettim, aynı fiyat bandında MSI MAG A600dn vardı ancak sadece 2x8 PCI güç kablosu var (ENERMAX olanda 4x8) ve ChatGPT kalite olarak da ENERMAX olan daha iyi dedi. Japon kapasitör kullanıyormuş. Sizce bu PSU iyi bir seçim mi?

ChatGPT hiçbir şey bilmiyor ENERMAX iyi değil bende vardı hayatimda aldığima pişman olduğum tek PSU nedeni voltajlari dengesiz tam veremiyor 12v 5V 3.3v bunu öneririm Amazon.com.tr

PSU için 2000TL civarı bütçem var. ENERMAX Maxpro III 700W sipariş ettim, aynı fiyat bandında MSI MAG A600dn vardı ancak sadece 2x8 PCI güç kablosu var (ENERMAX olanda 4x8) ve ChatGPT kalite olarak da ENERMAX olan daha iyi dedi. Japon kapasitör kullanıyormuş. Sizce bu PSU iyi bir seçim mi?

İki PSU da aynı kalitesizlikte.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı