B Benes0606 Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 50 5 Mayıs 2025 #1 Coil whine sorunu var mıdır? Yerine biraz daha artırıp ne alabilirim? İyzico ve Parolapara ile alacağım.
Coil whine sorunu var mıdır? Yerine biraz daha artırıp ne alabilirim? İyzico ve Parolapara ile alacağım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.212 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Coil whine var mı bilmiyorum ama öneriliyor genel olarak, F/P güzel güç kaynakları var.
B Benes0606 Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 50 7 Mayıs 2025 #3 ubiiyy dedi: Coil whine var mı bilmiyorum ama öneriliyor genel olarak, F/P güzel güç kaynakları var. Genişletmek için tıkla... Parça kalitesi olarak nasıldır? Aerocool VX serisi kullandım 3 yıl memnun kalmıştım.
ubiiyy dedi: Coil whine var mı bilmiyorum ama öneriliyor genel olarak, F/P güzel güç kaynakları var. Genişletmek için tıkla... Parça kalitesi olarak nasıldır? Aerocool VX serisi kullandım 3 yıl memnun kalmıştım.