Elektronik Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!

Şu an devam ediyor mu bu kampanya ve adım adım nasıl yapılır bilen arkadaş var mı?
Hocam ay sonuna kadar devam ediyor fiyat artmadığı sürece. Ayrıca defalarca kez anlattım önceki mesajlardan bakabilirsiniz bu mesajla birlikte konuda 102 mesaj olmuş

Sadece 400 TL cashback geldi İyzico ile öde dedim. İyzico'dan para gelecek mi yoksa iade edeceğim.

Sadece 400 TL cashback geldi İyzico ile öde dedim. İyzico'dan para gelecek mi yoksa iade edeceğim.
Sipariş vermeden önce kampanyaya katılmış mıydınız?

En az 1 yıldır Amazon dışında herhangi alım yapmadığım için sanırım hayır.
Onu kastetmedim, İyzico uygulamasından kampanyaya katılmanız gerekiyordu onu yaptınız mı?

Onu kastetmedim, İyzico uygulamasından kampanyaya katılmanız gerekiyordu onu yaptınız mı?

Ben sadece Parolapara hesabı açtım sonra siteden İyzico ile ödeye basıp Parolapara'dan oluşturduğum sanal kartı girdim aldım. Şu an iade etsem bir daha alsam o 400TL cashback gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…