Enermax MAXPRO III güç kaynağı nasıldır?

the noob 123

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Enermax'ın MAXPRO III 600W güç kaynağı sizce nasıldır? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki PSU'nun ne gibi farkları var? Sadece meraktan soruyorum.
1)NZXT C750'nin daha verimli olması.
2)Hem bilinir bir marka olması hemde iyi bir sınıflandırması olduğu için (bütçe tarafında), Maxpro III'ün tierlist'te yeri yok ama daha erken modelleri I ve II E tier'da yatıyor. (O da güncelleme gelirse tierlist'te Maxpro III'ün nerde olabilceğini gayet söylüyor)
3)Hayatında hiç Enermax markasını duydun mu?
4)Uzun süre sonra Maxpro ile ne tarz sorun yaşıyacaksın bilmiyorsun.
O kadar yazmak yeterli olduğunu düşünmüyorum, güç kaynaklarıyla fiyatından dolayı F/P diyip geçmeyin, PSU kalitesi aşırı önemlidir.
Cultist Network'ün ve LTT'nin PSU tier listlerin'den yardım alabilirsin seçim için.

Azcık geç yazdım kusura bakmayın.

1)NZXT C750'nin daha verimli olması.

Verimlilik, PSU hususunda bakılacak son nokta.

2)Hem bilinir bir marka olması hemde iyi bir sınıflandırması olduğu için (bütçe tarafında), Maxpro III'ün tierlist'te yeri yok ama daha erken modelleri I ve II E tier'da yatıyor. (O da güncelleme gelirse tierlist'te Maxpro III'ün nerde olabilceğini gayet söylüyor)

Sizin Enermax'ı bilmiyor oluşunuz bir şey ifade etmiyor ki ikisi de üretici değil zaten. Bu arada önerdiğiniz C750 Bronz modeli de o tier listlerde mevcut değil. Son güncelleme tarihinden sonra piyasaya sürülmüş bir model. Orada bulunan, yarı modüler.

3)Hayatında hiç Enermax markasını duydun mu?

Gereksiz bir soru ve cevabı yukarıda.

4)Uzun süre sonra Maxpro ile ne tarz sorun yaşıyacaksın bilmiyorsun.

Bu C750 Bronz için de geçerli.

Cultist Network'ün ve LTT'nin PSU tier listlerin'den yardım alabilirsin seçim için.

Güncellenmeyen ve eksik ya da hatalı verilere sahip listeleri pek de dikkate almıyorum.

Bu, ayrımlar hakkında bilgi sağlamayan çıkışlar dışında; Maxpro III modelinin herhangi bir incelemesine veya test verisine ulaşabildiniz mi? II ve I bulunabiliyor.

Ayrıca, neden "bomba"?

Son düzenleme:
Verimlilik, PSU hususunda bakılacak son nokta.

Sizin Enermax'ı bilmiyor oluşunuz bir şey ifade etmiyor ki ikisi de üretici değil zaten. Bu arada önerdiğiniz C750 Bronz modeli de o tier listlerde mevcut değil. Son güncelleme tarihinden sonra piyasaya sürülmüş bir model. Orada bulunan, yarı modüler.

Gereksiz bir soru ve cevabı yukarıda.

Bu C750 Bronz için de geçerli.

Güncellenmeyen ve eksik ya da hatalı verilere sahip listeleri pek de dikkate almıyorum.

Bu, ayrımlar hakkında bilgi sağlamayan çıkışlar dışında; Maxpro III modelinin herhangi bir incelemesine veya test verisine ulaşabildiniz mi? II ve I bulunabiliyor.

Ayrıca, neden "bomba"?
Dayanamadım... Uzun zamandan sonra girdiğim ilk entry olacak:
Dönen muhabbet bana bunu hatırlattı :D :D
1746473479492.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı