ENERMAX Revolution 1350W vs FSP VITA 850W

Ftugay

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi modeli almalıyım. Bu iki model arasında kaldım. Aşırı bir ses sıkıntısı olsun istemiyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Sizce hangi modeli almalıyım. Bu iki model arasında kaldım. Aşırı bir ses sıkıntısı olsun istemiyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Enermax daha iyi.

Enermax tabii ki.

Aynı durumda bende kararsız kaldım enermax kağıt üzerindeki durum ve fiyat evet ancak bunu diyenler kullanmadan nasıl yorumluyorlar yada neye göre aynı ürün arasında bende kaldım çünkü. Birde gaming.gen satış sonrası ne kadar bir destek sağlayacak.

Aynı durumda bende kararsız kaldım enermax kağıt üzerindeki durum ve fiyat evet ancak bunu diyenler kullanmadan nasıl yorumluyorlar ya da neye göre aynı ürün arasında bende kaldım çünkü. Bir de gaming.gen satış sonrası ne kadar bir destek sağlayacak.

Enermax kaliteli bir marka ve bu PSU'su kaliteli. Gaming.Gen.TR de güvenilir bir mağaza endişe etmeye gerek yok.

Aynı durumda bende kararsız kaldım enermax kağıt üzerindeki durum ve fiyat evet ancak bunu diyenler kullanmadan nasıl yorumluyorlar ya da neye göre aynı ürün arasında bende kaldım çünkü. Bir de gaming.gen satış sonrası ne kadar bir destek sağlayacak.

Ömürlük PSU bu rahat ol senin çocukların bile kullanır bunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı