Hocam Enermaxı hiç duymamıştım sizin sayenizde araştırdım. PSU konusunda en iyilerinden biriymiş. TR de değeri bilinmiyor o ayrı bir konu tabiki. Türkiye piyasasına Gaminggen.tr ile giriş yapacaklarmış. Kasam beyaz olduğu için Enermaxa yöneldim. Yoksa sizin önerdiğiniz Cratosu alacağım. Mediamarktten gece indirimi ile Corsair aldım 3.9k ya onu iade edip 2 üründen birini alacağım.Alınır ama yurt dışından gelecek. Ek olarak 700 TL civarı gümrük ücreti ödeyeceksiniz ve teslimat ücreti de var.
Eki Görüntüle 2206597
Direkt şuradan alın hemen hemen aynı fiyata denk geliyor:
Enermax Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Hocam Enermaxı hiç duymamıştım sizin sayenizde araştırdım. PSU konusunda en iyilerinden biriymiş. TR de değeri bilinmiyor o ayrı bir konu tabiki. Türkiye piyasasına Gaminggen.tr ile giriş yapacaklarmış. Kasam beyaz olduğu için Enermaxa yöneldim. Yoksa sizin önerdiğiniz Cratosu alacağım. Mediamarktten gece indirimi ile Corsair aldım 3.9k ya onu iade edip 2 üründen birini alacağım.
CORSAIR RMe RM850e 850 W 80+ Gold PCIe 5.0 Tam Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı CP-9020263-EU Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR RMe RM850e 850 W 80+ Gold PCIe 5.0 Tam Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı CP-9020263-EU fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
Hangisini önerirseniz onu alacağım
ENERMAX Revolution D.F. 12 850W, ATX 3.1 Standard, PCIe 5.1 600W 12V-2x6 Connector, 80+ Gold Full-Modular Power Supply, Compact 122mm ATX PSU, 10 Year Warranty; ETV850G-W - Newegg.com
Buy ENERMAX Revolution D.F. 12 850W, ATX 3.1 Standard, PCIe 5.1 600W 12V-2x6 Connector, 80+ Gold Full-Modular Power Supply, Compact 122mm ATX PSU, 10 Year Warranty; ETV850G-W with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Enermaxın fiyatı değişti hocam (4897+1069). Raijintek alıyorum. Teşekkür ederimŞimdi Raijintek ile Enermax'ın üreticileri tam olarak aynı, platformlar da aynı ama elimizde Enermax hakkında daha kapsamlı bilgiler olduğu için bütçe varsa Enermax, yoksa Raijintek öneririm.
Enermax bir zamanlar kendi güç kaynaklarını kendi fabrikalarında üretiyordu ama o iş bitti artık. Başka üreticilere ürettiriyor. MSI, ASUS, Gigabyte da aynı şekilde ürettiriyor.
Neden iade etmeye karar verdiniz?Mediamarktten gece indirimi ile Corsair aldım 3.9k ya onu iade edip 2 üründen birini alacağım.
Oreki hocam kırpık model demişti. Bide kablo ile ATX 3.0 oluyormuş.Neden iade etmeye karar verdiniz?
Sizin aldığınız model o değil ki bu. Kablo ile ATX 3.0 derken açıklar mısınız? (6+2)+(6+2) olan modelle karıştırmış olabilir misiniz? @OrekiOreki hocam kırpık model demişti. Bide kablo ile ATX 3.0 oluyormuş.
RMe Series RM850e Fully Modular Low-Noise ATX Power Supply
CORSAIR RMe Series Fully Modular Low-Noise Power Supplies with ATX 3.0 and PCIe 5.0 compliance provide quiet, reliable power with 80 PLUS Gold efficiency to a wide variety of PC builds.www.corsair.com
Oreki hocam kırpık model demişti. Bide kablo ile ATX 3.0 oluyormuş.
RMe Series RM850e Fully Modular Low-Noise ATX Power Supply
CORSAIR RMe Series Fully Modular Low-Noise Power Supplies with ATX 3.0 and PCIe 5.0 compliance provide quiet, reliable power with 80 PLUS Gold efficiency to a wide variety of PC builds.www.corsair.com
Bu dönüştürme işleminin negatif bir etkisi var mı?Fark etmiyor o kısmı, iki modelde de native 12VHPWR çıkışı yok. İki modelde de 6+2 kabloyu 12VHPWR'ye dönüştürüyor.