Dostlarım selam, Allah'ın izniyle bu ay içinde sistemimi toplayacağım hatta daha yeni bir Red Devil 9070XT aldım. Aklımda şu ürün var: gaming.gen.tr/urun/430487/enermax-revolution-d-f-x-1200w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-argb-guc-kaynagi-ert1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Nasıldır? B tier bir PSU'ymuş. A gerekli mi ve ne fark var? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba hocam Enermax PSU'ları hakkında bilgim yok. Fakat internette kısa biraz araştırdım çoğu kullanıcı alınır diyor. Kaliteliymiş. Tayvan malı olduğuna göre bence de alınır. Sisteminizi sağ salim toplamanız dileğiyle.D
Merhaba hocam ENERMAX PSU'ları hakkında bilgim yok. Fakat internette kısa biraz araştırdım çoğu kullanıcı alınır diyor. Kaliteliymiş. Tayvan malı olduğuna göre bence de alınır. Sisteminizi sağ salim toplamanız dileğiyle. D
Dostlarım selam, Allah'ın izniyle bu ay içinde sistemimi toplayacağım hatta daha yeni bir Red Devil 9070XT aldım. Aklımda şu ürün var: gaming.gen.tr/urun/430487/enermax-revolution-d-f-x-1200w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-argb-guc-kaynagi-ert1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Nasıldır? B tier bir PSU'ymuş. A gerekli mi ve ne fark var? Şimdiden teşekkürler.