En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Alınır mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler.
Bir de şu var:
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Alınır mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler.
Bir de şu var:
Kanka elektrik anlik kesilirse filan bilgisayar birlesenlerine zarar vermesin bir de patlama konusu filan bir tik tedirginim zorluklarla PC topluyorum.
Kanka, elektrik anlık kesilirse falan bilgisayar birleşenlerime zarar vermesin. Bir de patlama konusu falan bir tik tedirginim. Zorluklarla PC topluyorum.
Çok fazla elektrik kesintisi yaşayan bir bölge de yaşıyorsanız UPS almanız iyi olur. Arada sırada gidiyorsa bir şey olmaz. Patlamaz bu arada Enermax Revolution.
Kanka elektrik anlik kesilirse filan bilgisayar birlesenlerine zarar vermesin bir de patlama konusu filan bir tik tedirginim zorluklarla PC topluyorum.