G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Temmuz 2025 #11 Berat P dedi: Kanka elektrik anlik kesilirse filan bilgisayar birlesenlerine zarar vermesin bir de patlama konusu filan bir tik tedirginim zorluklarla PC topluyorum. Genişletmek için tıkla... Japon kapasitörler var bunda rahat ol.
Berat P dedi: Kanka elektrik anlik kesilirse filan bilgisayar birlesenlerine zarar vermesin bir de patlama konusu filan bir tik tedirginim zorluklarla PC topluyorum. Genişletmek için tıkla... Japon kapasitörler var bunda rahat ol.
B Berat P Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #12 yusuf7878 dedi: ENERMAX al geç. ASUS'dan daha iyi. Patlamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aliyorum o zaman.
yusuf7878 dedi: ENERMAX al geç. ASUS'dan daha iyi. Patlamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aliyorum o zaman.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 473 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #13 Berat P dedi: Teşekkür ederim aliyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyor musun?