ProPubgGamerAhmet Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 31 19 Eylül 2022 #11 @Siberci07 Enes Bayram'ın YT videolarının bitmesine 9 video kaldı.Yarına bitirmeyi planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #12 ProPubgGamerAhmet dedi: @Siberci07 Enes Bayram'ın YT videolarının bitmesine 9 video kaldı.Yarına bitirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... kursları bitirmek önemli değil anlamanız gerekiyor. Edit : Hocam gönderdim Kodu girin, Sonra erişirsiniz.
ProPubgGamerAhmet dedi: @Siberci07 Enes Bayram'ın YT videolarının bitmesine 9 video kaldı.Yarına bitirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... kursları bitirmek önemli değil anlamanız gerekiyor. Edit : Hocam gönderdim Kodu girin, Sonra erişirsiniz.
ProPubgGamerAhmet Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 31 19 Eylül 2022 #13 Siberci07 dedi: kursları bitirmek önemli değil anlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Zamanla mantık kafaya oturunca ortaya çıkabilecek sorunlsr düzelecektir.
Siberci07 dedi: kursları bitirmek önemli değil anlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Zamanla mantık kafaya oturunca ortaya çıkabilecek sorunlsr düzelecektir.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #14 ProPubgGamerAhmet dedi: Zamanla mantık kafaya oturunca ortaya çıkabilecek sorunlsr düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzelir zamanla, Email kontrol eder misiniz gelmiş olması lazım.
ProPubgGamerAhmet dedi: Zamanla mantık kafaya oturunca ortaya çıkabilecek sorunlsr düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzelir zamanla, Email kontrol eder misiniz gelmiş olması lazım.
ProPubgGamerAhmet Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 31 19 Eylül 2022 #15 @Siberci07 Evet, daha yeni geldi.Teşekkur ederim hocam iyi günler dilerim.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #16 ProPubgGamerAhmet dedi: @Siberci07 Evet, daha yeni geldi.Teşekkur ederim hocam iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
ProPubgGamerAhmet dedi: @Siberci07 Evet, daha yeni geldi.Teşekkur ederim hocam iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
J Jwol Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 13 20 Eylül 2022 #17 Siberci07 dedi: Rica ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da atabilir mısınız size zahmet emhak2323@gmail.com
Siberci07 dedi: Rica ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da atabilir mısınız size zahmet emhak2323@gmail.com
glex99 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #18 Siberci07 dedi: Kursu size hediye edebilirim, ve neden Enes bayram neden Murat yücedağ değil? Ve daha önemlisi neden C# acaba okul için mi? Genişletmek için tıkla... Bana hediye edebilir misin dostum cok ihtiyacım cok var. OnlyX dedi: Kanka hediye edebileceksen bana da hediye edebilir misin? Ben 14 yaşındayım ve Unity için C kaynak bulmaya çalışıyorum ama bedavaya düzgün kaynak yok 14 yaşında olduğum için izinde vermiyorlar para yatırmaya. Genişletmek için tıkla... Bende 15 yasindayim sen ne durumdasin bitirdin mi? Siberci07 dedi: Düzelir zamanla, email kontrol eder misiniz gelmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da hediye edebilir misiniz 777geldish777@gmail.com Jwol dedi: Hocam bana da atabilir mısınız size zahmet emhak2323@gmail.com Genişletmek için tıkla... Varsa bana da verebilir misin dostum.
Siberci07 dedi: Kursu size hediye edebilirim, ve neden Enes bayram neden Murat yücedağ değil? Ve daha önemlisi neden C# acaba okul için mi? Genişletmek için tıkla... Bana hediye edebilir misin dostum cok ihtiyacım cok var. OnlyX dedi: Kanka hediye edebileceksen bana da hediye edebilir misin? Ben 14 yaşındayım ve Unity için C kaynak bulmaya çalışıyorum ama bedavaya düzgün kaynak yok 14 yaşında olduğum için izinde vermiyorlar para yatırmaya. Genişletmek için tıkla... Bende 15 yasindayim sen ne durumdasin bitirdin mi? Siberci07 dedi: Düzelir zamanla, email kontrol eder misiniz gelmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da hediye edebilir misiniz 777geldish777@gmail.com Jwol dedi: Hocam bana da atabilir mısınız size zahmet emhak2323@gmail.com Genişletmek için tıkla... Varsa bana da verebilir misin dostum.