7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 14 Kasım 2024 #1 Merhaba, React kursuna başlamak istiyorum ve aşağıdaki React kursunu buldum: React Dersleri En baÅtan baÅlayarak ileri seviyelere kadar götürecek bir eÄitim serisi :) Haydi baÅlayalım www.youtube.com Burada firebase, material UI, Redux ve typescript gibi şeyleri de öğretiyor. Tamamen öğretmesede değiniyor sanırsam. Sizce bu kursa başlayım mı? İhtiyacım da var gerçekten hesap sistemi için falan. Reklam değildir! Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Merhaba, React kursuna başlamak istiyorum ve aşağıdaki React kursunu buldum: React Dersleri En baÅtan baÅlayarak ileri seviyelere kadar götürecek bir eÄitim serisi :) Haydi baÅlayalım www.youtube.com Burada firebase, material UI, Redux ve typescript gibi şeyleri de öğretiyor. Tamamen öğretmesede değiniyor sanırsam. Sizce bu kursa başlayım mı? İhtiyacım da var gerçekten hesap sistemi için falan. Reklam değildir!
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.931 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 Bu adamı C# kurslarını izlemiştim gerçekten özenli ve detaylı anlatıyor. Bu kursu nasıl bilmiyorum ama C# kursunda ben çok memnun kalmıştım.
Bu adamı C# kurslarını izlemiştim gerçekten özenli ve detaylı anlatıyor. Bu kursu nasıl bilmiyorum ama C# kursunda ben çok memnun kalmıştım.
mustafa2hesap3 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 Anlattığı dersleri baya alttan alıyor. Ben javascript oynatma listesini 60.bölümden başlatmıştım.
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 14 Kasım 2024 #4 mustafa2hesap3 dedi: Anlattığı dersleri baya alttan alıyor. Ben javascript oynatma listesini 60.bölümden başlatmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baştan itibaren web geliştirme eğitimini izledim son 8 dersim kaldı. Gerçekten bu iyi bir özellik çok detaylı özenli şekilde anlatıyor. Ve çok samimi onu dinledikten sonra diğer eğitmenleri dinleyemez oldum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu adamı C# kurslarını izlemiştim gerçekten özenli ve detaylı anlatıyor. Bu kursu nasıl bilmiyorum ama C# kursunda ben çok memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla...
mustafa2hesap3 dedi: Anlattığı dersleri baya alttan alıyor. Ben javascript oynatma listesini 60.bölümden başlatmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baştan itibaren web geliştirme eğitimini izledim son 8 dersim kaldı. Gerçekten bu iyi bir özellik çok detaylı özenli şekilde anlatıyor. Ve çok samimi onu dinledikten sonra diğer eğitmenleri dinleyemez oldum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu adamı C# kurslarını izlemiştim gerçekten özenli ve detaylı anlatıyor. Bu kursu nasıl bilmiyorum ama C# kursunda ben çok memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla...