Engellendiğimiz kişiyi görebilir miyiz?

thisissinan

Femtopat
Daha fazla  
Instagram'da birisi beni engelledi, profili gitti ve Instagram kullanıcısı oldu adı ama bazen girdiğimde adı ve profili geri geliyor. Bu ne demek? Engeli açıp bakıp geri mi engellemiş demektir?

Giden gitti kalanı göremedim.
Ama diskriminant formülü işe yaradı X'in gerçek değerlerini buldun.
Sanırım sizin dediğiniz.

Instagram'da birisi beni engelledi, profili gitti ve Instagram kullanıcısı oldu adı ama bazen girdiğimde adı ve profili geri geliyor. Bu ne demek? Engeli açıp bakıp geri mi engellemiş demektir?
Hayır knk engel yedin direk hesabına girdiğinde 1 tane ismi gözükür sdc

Bug'a giriyor hocam. Boşuna koşmayın birinin peşinden ama haberiniz olsun illaki daha iyisi geliyor.

Ama yinede o adama başka hesaptan bakmak istiyorsan yan hesap açarak o adama ulaşa bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…