Engellenen hesap silinirse engel kalkar mı?

denizx8585

Yoctopat
Daha fazla  
Instagram'da fake hesaptan stolkladığım kişi beni engelledi. Otomatik kendi kişisel hesabımda engellenmiş oldu. Benim açımda değil ama onun açısından beni bulamadığı zaman benim onu engellediğimi düşünecek fake hesaptan stolkladığım aklına gelir mi bilmiyorum ama ikisini de düşünsün istemiyorum. Fake hesabımı silsem bir süre sonra düzelir mi? Nasıl bir çözüm önerirsiniz yardım istiyorum. Fake hesaptan numaramı sildim mail adresimi değiştirdim ama yine düzelmedi fake hesaba şifremi unuttum dediğim zaman yine eski numaram ve mail adresim çıkıyor engel kaldırmanın başka yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt düz mantıkla hareket edeceğim, o kişiye beni neden engelledin diye sorun derim. Çoğu zaman işe yarar ve kişi kendisi de bilmediği için garip bulur (Stalk aklına gelmesi için kendisininde bunu yaşamış olması gerekli, o kadar manyaksa zaten geçmiş olsun hocam).

Onu sorarsam zaten anlar, ben seni engellemedim ki o zaman bu beni stolkluyor ben farklı hesabı engelleyince oda engellendi der.

Engellerken bu kişinin açabileceği tüm hesapları engelle seçeneğine basmış olmalı.

Silince engel açıldı mı?

Çözebildin mi sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…