Engellenen uygulamalar nasıl indirilir?

İşletim sistemi
Android
APKPure kullanabilirsiniz. Sitesinden indirip kuruyorsunuz içinde Türkiye'de yasak olan şeyleri güncel sürümünü indirebiliyorsunuz. Ben Roblox'u indirmiştim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım başka bir konuda da görmüştüm güvenilir olduğunu söylüyorlardı.

APK dosyasını bulsanız bile sunucu erişimi ülkemiz için hizmete sunulmadığından yine de bağlantı sağlayamazsınız. Güncel APK sürümü + VPN (yada WARP benzeri DNS uygulaması) ile deneyebilirsiniz.
Güncel APK dosyasına yurtdışı tabanlı forum sayfaları veya Mobil tarayıcı mağazalarından bulabilirsiniz.

Ben APK istemiyorum çok güvenli değil ve çok fazla verim var bu cihazda.

Xiaomi cihazında bir yer vardı oradan DC indirmiştim fakat şu anki cihaz Samsung burada böyle bir şey var mı?

Ben APK istemiyorum çok güvenli değil ve çok fazla verim var bu cihazda.

Xiaomi cihazında bir yer vardı oradan DC indirmiştim fakat şu anki cihaz Samsung burada böyle bir şey var mı?

Tabii ki hiçbir APK'nın garantisi yok hocam ama ben bu siteleri 2-3 yıldır kullanıyorum isterseniz APK'ları VirusTotal üzerindende taratabilirsiniz. Ayrıca bir sayfa vardı Play Store uygulama linkini veriyordunuz APK'sını çıkartıyordu onu da araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı