Epic Games Engellenenler listesi nerede?

Epic Games Başlatıcısı'nı aç.

Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla.
Epic Games Başlatıcısı'ndaki arkadaşlar simgesi

Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir.
Engelini kaldırmak istediğin oyuncunun adını Oyuncuları ara veya ekle alanına gir.

Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla.
Epic Games Başlatıcısı'nda bir oyuncunun engelini kaldırmak için Engeli Kaldır'a tıkla

1. Epic Games Başlatıcısı'nı aç.

1. Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla.
    Epic Games Başlatıcısı'ndaki arkadaşlar simgesi'ndaki arkadaşlar simgesi

1. Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir.
    Engelini kaldırmak istediğin oyuncunun adını Oyuncuları ara veya ekle alanına gir.
  2. Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla.
    Epic Games Başlatıcısı'nda bir oyuncunun engelini kaldırmak için Engeli Kaldır'a tıkla'nda bir oyuncunun engelini kaldırmak için Engeli Kaldır'a tıkla
sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum

sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum
  • Engellenenler listesi gibi bir liste göremedim, araştırmalarım sonucunda da öyle bir bilgiye rastlamadım. Engelini kaldırmak için hesabın ismini bilmeniz gerekiyor. Eğer önemli bir şeyse Epic Games Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı