broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Epic Games engellenenler listesi var mı, varsa nerede?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.378 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mart 2025 #2 Epic Games Başlatıcısı'nı aç. Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla. Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir. Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla. Kaynak: https://www.epicgames.com/help Artı 0 Eksi
Epic Games Başlatıcısı'nı aç. Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla. Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir. Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla. Kaynak: https://www.epicgames.com/help
KS KS broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Epic Games Başlatıcısı'nı aç. Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla. Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir. Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Epic Games Başlatıcısı'nı aç. Sağ üstten Arkadaşlar simgesine tıkla. Oyuncuları ara veya ekle alanına engelini kaldırmak istediğin engellenmiş oyuncunun adını gir. Oyuncunun adına tıkla ve kırmızı Engellendi simgesine tıkla, ardından Engeli Kaldır'a tıkla. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.378 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mart 2025 #4 broisNOTkingbaldwin dedi: sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Engellenenler listesi gibi bir liste göremedim, araştırmalarım sonucunda da öyle bir bilgiye rastlamadım. Engelini kaldırmak için hesabın ismini bilmeniz gerekiyor. Eğer önemli bir şeyse Epic Games Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
broisNOTkingbaldwin dedi: sıkıntı olan şey oyuncunun ismini hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Engellenenler listesi gibi bir liste göremedim, araştırmalarım sonucunda da öyle bir bilgiye rastlamadım. Engelini kaldırmak için hesabın ismini bilmeniz gerekiyor. Eğer önemli bir şeyse Epic Games Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.