H Hedef 90k Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, bir arkadaşın hesabını stalklıyordum. Hesap hep tam görünüyordu, engellememişti ve arkadaşlıktan atmamıştı; tam tersi ben yapmıştım. Bugün hesabı stalkladım ve böyle göründü. Beni engellemiş mi yoksa hesabını kapamış mı? Dosya Ekleri 14496c23-76af-4b11-8cfe-b04d854ad159.jpeg 136,2 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar, bir arkadaşın hesabını stalklıyordum. Hesap hep tam görünüyordu, engellememişti ve arkadaşlıktan atmamıştı; tam tersi ben yapmıştım. Bugün hesabı stalkladım ve böyle göründü. Beni engellemiş mi yoksa hesabını kapamış mı?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 11 Eylül 2025 #2 Topluluk banı yemiş. Engellemiş olsaydı profili gözükürdü lakin yorum yapamazdın, çizim, ekran görüntüsü veya incelemelerine yorum yapamaz halde olurdun.
Topluluk banı yemiş. Engellemiş olsaydı profili gözükürdü lakin yorum yapamazdın, çizim, ekran görüntüsü veya incelemelerine yorum yapamaz halde olurdun.
H Hedef 90k Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #3 ImDominatingU dedi: Topluluk banı yemiş. Engellemiş olsaydı profili gözükürdü lakin yorum yapamazdın, çizim, ekran görüntüsü veya incelemelerine yorum yapamaz halde olurdun. Genişletmek için tıkla... Topluluk banı nasıl yemiş anlamadım nasıl oluyor
ImDominatingU dedi: Topluluk banı yemiş. Engellemiş olsaydı profili gözükürdü lakin yorum yapamazdın, çizim, ekran görüntüsü veya incelemelerine yorum yapamaz halde olurdun. Genişletmek için tıkla... Topluluk banı nasıl yemiş anlamadım nasıl oluyor
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 12 Eylül 2025 #4 Hedef 90k dedi: Topluluk banı nasıl yemiş anlamadım nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Steam topluluk tartışma yerlerinde kural ihlali yapan kişilere uygulanıyor. Profile yazılan mesajlarda da olabiliyor, şikayete bağlı.
Hedef 90k dedi: Topluluk banı nasıl yemiş anlamadım nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Steam topluluk tartışma yerlerinde kural ihlali yapan kişilere uygulanıyor. Profile yazılan mesajlarda da olabiliyor, şikayete bağlı.