Zor veya kolay, fark eder mi? İstediğimiz şeyleri zor veya kolay olup olmadığına göre mi yapıyoruz? 3 mesajda 1 bunları soracağına öğrenmeye bir yerden başlamalısın...
Zor veya kolay, fark eder mi? İstediğimiz şeyleri zor veya kolay olup olmadığına göre mi yapıyoruz? 3 mesajda 1 bunları soracağına öğrenmeye bir yerden başlamalısın...
Arkadaş troll üye zaten. Neden halen daha gerekli işlem yapılmıyor anlamış değilim. 50 kere cevabını verdik arkadaşa işine gelmediği için ''Cevaplamadınız'' ya da ''Ne yapmam gerek'' diye halen daha soruyor, söylüyor. O arkadaşın isteği buradan ona bir iş verilmesi anlaşılan.
Arkadaş troll üye zaten. Neden halen daha gerekli işlem yapılmıyor anlamış değilim. 50 kere cevabını verdik arkadaşa işine gelmediği için ''Cevaplamadınız'' ya da ''Ne yapmam gerek'' diye halen daha soruyor, söylüyor. O arkadaşın isteği buradan ona bir iş verilmesi anlaşılan.
Bak yine cevabını veriyorum bu sefer net olacak. Yazılımcı ol, öğrenmediğin programlama dili kalmasın ben sana iş vereceğim.
@Tisy Arkadaşın üye profiline girip göz ardı et butonuna basıyorsun, derdin bitiyor. Şimdi ben de yapıyorum, en azından kafam rahat olur. Bundan sonraki konuları da kendisini de görmem.
Hangi mesajımda dedim? Yazılımcı olmak için evet, okul gerekir. Yazılım Mühendisliği olan bir üniversitede okumaya başlayabilirsin konu kapanmıştır. Hemen @Yararsız Üye arkadaşın dediği butonu kullanalım.