Keremisration Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 2 6 Mart 2022 #1 Merhaba engelli raporlu kişilerde internet indirimi oluyor mu? Özellikle TurkNet'i merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Evet %25 engelli indirimi mevcut kendim faydalanıyorum TurkNet
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 6 Mart 2022 #3 Engelsiz Tarifeler Ile Özgür İnternet - NetGalaksi Netgalaksi'nin engelleri kaldıran tarifeleri ile tanışmaya hazır mısın? Engelli ve engelli yakını NetGalaksi kullanıcıları için özel indirimler sizi netgalaksi.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Engel Yok Paketleri | Millenicom Millenicom'un engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlara sunduğu avantajlı Engel Yok Paketleri hakkında detaylı bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.milleni.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 6 Mart 2022
Engelsiz Tarifeler Ile Özgür İnternet - NetGalaksi Netgalaksi'nin engelleri kaldıran tarifeleri ile tanışmaya hazır mısın? Engelli ve engelli yakını NetGalaksi kullanıcıları için özel indirimler sizi netgalaksi.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Engel Yok Paketleri | Millenicom Millenicom'un engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlara sunduğu avantajlı Engel Yok Paketleri hakkında detaylı bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.milleni.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 7 Mart 2022 #4 TurkNet Engelsiz Tarife 104.90₺
Keremisration Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 2 9 Mart 2022 #5 delikarga dedi: TurkNet Engelsiz Tarife 104.90₺ Tati80 dedi: Evet %25 engelli indirimi mevcut kendim faydalanıyorum TurkNet Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Peki bunlarda taahüt varmı ?
delikarga dedi: TurkNet Engelsiz Tarife 104.90₺ Tati80 dedi: Evet %25 engelli indirimi mevcut kendim faydalanıyorum TurkNet Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Peki bunlarda taahüt varmı ?
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 9 Mart 2022 #6 Pelicelle geçebilirsiniz. İster taahülü ister taahhütsüz tarifelerini kullanabilirsiniz. Diğer ISS'lere göre fiyatları ucuzdur. Taahütlü Xdsl İnternet Paketleri Taahütlü Xdsl İnternet Paketleri pelicell.com.tr Taahhütsüz Xdsl İnternet Paketleri Taahhütsüz Xdsl İnternet Paketleri pelicell.com.tr
Pelicelle geçebilirsiniz. İster taahülü ister taahhütsüz tarifelerini kullanabilirsiniz. Diğer ISS'lere göre fiyatları ucuzdur. Taahütlü Xdsl İnternet Paketleri Taahütlü Xdsl İnternet Paketleri pelicell.com.tr Taahhütsüz Xdsl İnternet Paketleri Taahhütsüz Xdsl İnternet Paketleri pelicell.com.tr
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #7 Keremisration dedi: Peki bunlarda taahüt varmı ? Genişletmek için tıkla... Hayır
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 11 Mart 2022 #8 Keremisration dedi: Peki bunlarda taahüt varmı ? Genişletmek için tıkla... Hayır.