Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babamın engelli kartı var arkadaşlar indirimli tarife oluyor mu uyguna nereden bakabiliriz onlara ayrıca babamın üzerinden kaç tane numaraya indirimli tarife uygulayabiliriz?
Mobil operatörlerde genelde indirimli tarifeler pek gerçekçi olmuyor. Ev interneti varsa onun için ISS ile iletişime geçin %25/30 indirim yapmak zorundalar.
Bir hat için geçerli oluyor bende de var Vodafone bana yüzde 46 indirim veriyor normal tarifem 209 TL iken 112.86 oldu sadece vergiler eklendi 117 ödüyorum.