Engelli raporu ileride bir işte sorun çıkarır mı?

theRunner

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler acaba engelli raporu aldıktan sonra ileride bir işte engel çıkan bir durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler acaba engelli raporu aldıktan sonra ileride bir işte engel çıkan bir durum olur mu?
Bu çok açık uçlu bir soru. Bazı yerlerde engel değil senin lehine olur bazı yerlerde de engel teşkil edebilir.
Yöneldiğin iş alanını ve özel / kamu olduğunu belirtirsen çemberi biraz daha daraltabilirsin.

Bazı yerlerde avantaj bazı yerlerde dezavantajdır. Firma engel raporu olan birey çalıştırmıyor ise giremezsin ama bazı firmalar sadece engelli vatandaşlar için özel olarak kontenjan açabiliyor.
Bu tamamen hangi firma ve kurum olduğuna bağlı.

Hocam bu nasıl bir önyargıdır bu nasıl bir gerginliktir böyle? Sakin olun birazcık. Bilip bilmeden bu kadar sert yorumlar yaparak, insanları hırsızlıkla dolandırıcılıkla itham ederek bir yere varamazsınız, insanları kırdığınızla kalırsınız. Mesleğinizin ne olduğunu bilmiyorum ancak yaptığınız davranışın hiçbir mesleğin etiklerine uymadığına adım kadar eminim. Biraz sakinlik, biraz hoşgörü lütfen.

@theRunner lafı olmaz. İşin yanı sıra birçok avantajı da oluyor. ÖTV muafiyeti, bulunduğun ilde ücretsiz olarak toplu taşımaya binme vs gibi sıralanabilir bu. Kısacası böyle bir fırsatı değerlendirin.

Dostlar yukarıdaki mesajımı sert tepki veren birine cevap olarak yazmıştım. Mesajı silindiği için benim mesajım anlamsız kalmış öyle. Aldırış etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı