Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 15 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, arkada çalan birkaç müzik var. Hem savaş tarzı hem de korku tarzı olan müzikler var. Bilenler var mı? Özellikle gerilim olan müzikleri daha çok merak ediyorum. Videolarımda kullanmak için istiyorum. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, arkada çalan birkaç müzik var. Hem savaş tarzı hem de korku tarzı olan müzikler var. Bilenler var mı? Özellikle gerilim olan müzikleri daha çok merak ediyorum. Videolarımda kullanmak için istiyorum. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
unalk020 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 32 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #2 Soruruyu yanlış algılamışım kusura bakma. Ama eğer net bir ses yakalayabilirsen Shazam uygulamasıyla şarkıları bulabilirsin. Son düzenleme: 28 Ekim 2021
Soruruyu yanlış algılamışım kusura bakma. Ama eğer net bir ses yakalayabilirsen Shazam uygulamasıyla şarkıları bulabilirsin.