benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 6 Şubat 2023 #1 Discord'da bir grubun, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak dalga geçmişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Discord'da bir grubun, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak dalga geçmişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Şubat 2023 #2 benmuhammed dedi: Discord'da bir grubun, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak dalga geçmişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle komik (!) insanların acilen imha edilmesi gerekiyor. Bunlar yaşamamalı bana kalırsa.
benmuhammed dedi: Discord'da bir grubun, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak dalga geçmişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle komik (!) insanların acilen imha edilmesi gerekiyor. Bunlar yaşamamalı bana kalırsa.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 6 Şubat 2023 #3 Discord illegal iş yapma uygulamasına döndü. Her şey Discord'da dönüyor. Mernistende şu panelcilerdende buktım artık.
Discord illegal iş yapma uygulamasına döndü. Her şey Discord'da dönüyor. Mernistende şu panelcilerdende buktım artık.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 Kansızlar işte başlarına gelse korkudan bayılacaklar ama yaptıklarına bak.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 6 Şubat 2023 #5 Kesin Deha Tuzcu ve diğer beyin yoksunlarının olduğu ATAT grubudur.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2023 #6 Bir yorum gördüm ölenler Kürt 112'yi arayın meşgul edin daha da artsın sayı diye. Ya afet zamanı ırkı fark eder mi ya? Delirtir bu insanlar. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Bir yorum gördüm ölenler Kürt 112'yi arayın meşgul edin daha da artsın sayı diye. Ya afet zamanı ırkı fark eder mi ya? Delirtir bu insanlar. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Şubat 2023 #7 Kötü söz söylediğinde kendisinin nasıl biri olduğunu ifade etmeye çalışmış. Neyse bir şey demeyeceğim. Ban yerim.
Kötü söz söylediğinde kendisinin nasıl biri olduğunu ifade etmeye çalışmış. Neyse bir şey demeyeceğim. Ban yerim.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #8 Çok komiklermiş. Bana kalsa ben oradaki 15 yaşından büyük olanları idam veya ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırırdım. Ağaç yaş iken eğilirmiş.
Çok komiklermiş. Bana kalsa ben oradaki 15 yaşından büyük olanları idam veya ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırırdım. Ağaç yaş iken eğilirmiş.
Stettin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 96 6 Şubat 2023 #9 purrito dedi: Kesin deha tuzcu ve diğer beyin yoksunlarının olduğu atat grubudur. Genişletmek için tıkla... Evet onlar.
purrito dedi: Kesin deha tuzcu ve diğer beyin yoksunlarının olduğu atat grubudur. Genişletmek için tıkla... Evet onlar.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Şubat 2023 #10 İsimleri belli mi yapanların?