KntNemesis Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Enlisted e giriş yapmak için bilgilerimi yazıyorum bu aşamada, Cbt'ye erişim, erken erişim setlerinden birinin alıcılarına açıktır. Yazıyor nedeni nedir acaba?
Enlisted e giriş yapmak için bilgilerimi yazıyorum bu aşamada, Cbt'ye erişim, erken erişim setlerinden birinin alıcılarına açıktır. Yazıyor nedeni nedir acaba?
jorgensen01 Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Karakter paketi satın almadan oyuna girilmiyor sanırım bende aynı yerde takılmıştım ama satın alacak herhangi bir bölüm de yoktu kendi sitesinde. Artı 0 Eksi
Karakter paketi satın almadan oyuna girilmiyor sanırım bende aynı yerde takılmıştım ama satın alacak herhangi bir bölüm de yoktu kendi sitesinde.
Noruyon_55 Decapat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Enlisted oynayan arkadaşlar oyunu steamden açamıyorum normal launcherden çalışıyor oyun ne yapmam gerek bilen var mı Artı 0 Eksi
Enlisted oynayan arkadaşlar oyunu steamden açamıyorum normal launcherden çalışıyor oyun ne yapmam gerek bilen var mı