Enlisted hala oynanır mı?

Daha fazla  
Selam. Eskiden Enlisted biraz biraz oynuyordum o zaman botlar vardı. Şu anda da vardır fakat oynanmayacak seviyede mi? Oynayan oyuncular var mı? Zevkli mi hala?

Son düzenleyen: Moderatör:
Squad modunda bot var. Bot dediğim de diğer oyuncuların squadlarındaki askerler.
Senin squadındaki askerler de haritada dolanıyorlar, diğer oyuncular onları vurabiliyorlar.
Lone figthers modunda oynarsan bot olmaz. Squadındaki askerler seninle birlikte spawn olmazlar. Eskiden direkt menüden giriş yapılabiliyordu ancak artık sunucu listesinden girebilirsin Lone fighters moduna.

Battlefield 1 daha eğlenceli geliyor şahsen bana. Sistemin kaldırmıyorsa Enlisted de bir yere kadar eğlendiriyor. Her bir harita için sıfırdan grind yapmak bana çok sıkıcı gelmişti.

Uzun bir aradan sonra ilk defa 2 ay önce oynadım. Oyunu normalde geçen sene sık sık oynuyordum ama ara vermiştim. 2 ay önce oynadığımda hala hoşuma gidiyordu ama şimdi nasıl bilemem.
Squad modunda bot var. Bot dediğim de diğer oyuncuların squadlarındaki askerler.
Senin squadındaki askerler de haritada dolanıyorlar, diğer oyuncular onları vurabiliyorlar.
Lone figthers modunda oynarsan bot olmaz. Squadındaki askerler seninle birlikte spawn olmazlar. Eskiden direkt menüden giriş yapılabiliyordu ancak artık sunucu listesinden girebilirsin Lone fighters moduna.

Battlefield 1 daha eğlenceli geliyor şahsen bana. Sistemin kaldırmıyorsa Enlisted de bir yere kadar eğlendiriyor. Her bir harita için sıfırdan grind yapmak bana çok sıkıcı gelmişti.
En iyisi indirip bir bakayım. Battlefield 1'de güzelde EA Play'e her ay para ödemek lazım. :) He parasını hak ediyor orası ayrı.

En iyisi indirip bir bakayım. Battlefield 1'de güzelde EA Play'e her ay para ödemek lazım. :) he parasını hak ediyor orası ayrı.

Enlisted nedense benim çok hoşuma gidiyor, ayrı bir havası var. Bazen diyorum ki, keşke sınav senem olmasaydı da fazla fazla oynayabilsem :D. Ama hatırladığım kadarıyla fazlasıyla P2W idi, hala öyle mi bilemiyorum.

Hocam lone fighters modunu bulamadım. Equals diye bir şey olması gerekiyor sanırım o bende yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı