Çözüldü Enlisted modern modu AC Valhalla'yı kastırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

676616

Centipat
Merhaba bilgisayarım i7 13. nesil işlemci RTX 4050 ekran kartı 16 GB RAM SSD olan bir donanım var şu zamana kadar bilgisayarda hiç sorun yaşamadım ancak son günlerde enlisted diye bir oyun buldum, yükledim oynadım sorun yoktu. Bir süre sonra başka bir oyuna girdim AC Valhalla her şey gene çok iyi lakin oyundayken anlık donma oluyor. Birkaç saniye sonra devam ediyor drop deniyor galiba ısınma sorunu falanda olmuyor. Nedenini çözemedim yüklemiş olduğum enlisted modern modu vardı, o moddan sonra da enlisted kasmaya başlamıştı. Sorum şudur ki bu oyunun ve mod dosyasının diğer oyunları etkileme veya donma yapması gerceklesir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Galiba aynı tarihlerde NVIDIA güncellemesi vardı. Şimdi gene güncelleme gelmiş. Büyük ihtimalle güncelleme sebebiyle oluşan bir şey.

Pek çok oyunda deneme yaptım çok ilginç bir şekilde sadece Asasins Creed oyunlarında yapıyor bu takılmayı önceden hiç takillmiyordu rdr2 de bile takılmıyor ac de takılıyor
Oyunun içinde mod yükle yazıyordu tıkladım öyle gerçekleşti sormamin sebebi şu mod öncesi Enlisted ve Valhalla hiç takillmiyordu mod sonrası takılmalar başladı fps çok iyi ama anlık donuyor nasıl çözerim bilemiyorum.

Yok denemedim şimdi deneyeceğim bu her oyunda olmaya başladı aralıklarla donma yapıyor virüs kaynaklı olma durumumu fazladır yoksa donanım anlamında sorun olmusmudur?

Sorunu çözdüm. Galiba aynı tarihlerde NVIDIA güncellemesi vardı. Şimdi gene güncelleme gelmiş. Büyük ihtimalle güncelleme sebebiyle oluşan bir şey.

Pek çok oyunda deneme yaptım çok ilginç bir şekilde sadece Asasins Creed oyunlarında yapıyor bu takılmayı önceden hiç takillmiyordu rdr2 de bile takılmıyor ac de takılıyor

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı