GİGABYTEE Decapat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Ben halli hazırda kullanmış olduğum en para kartını internet alışverişte bana onay gelmiyor. Sadece kart bilgilerini giriyorum ve direkt olarak para çekiliyor. Onu en para uygulamasında açılabilecek yer var mı yoksa müşteri hizmetleri mi aramalıyım?
Ben halli hazırda kullanmış olduğum en para kartını internet alışverişte bana onay gelmiyor. Sadece kart bilgilerini giriyorum ve direkt olarak para çekiliyor. Onu en para uygulamasında açılabilecek yer var mı yoksa müşteri hizmetleri mi aramalıyım?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Ocak 2021 #2 Alışveriş yapılan siteye bağlı bir durum. Steam veya Spotify istemiyor mesela ama Hepsiburada vs. istiyor. Ayrıca alışveriş tutarının da önemi var.
Alışveriş yapılan siteye bağlı bir durum. Steam veya Spotify istemiyor mesela ama Hepsiburada vs. istiyor. Ayrıca alışveriş tutarının da önemi var.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Ocak 2021 #3 İnternet alışverişine açık olmasına dikkat edin. Ben az önce Enpara üzerinden aldım. QNB Finansbank 3D Secure sayfasına kadar ulaştım.
İnternet alışverişine açık olmasına dikkat edin. Ben az önce Enpara üzerinden aldım. QNB Finansbank 3D Secure sayfasına kadar ulaştım.