Enpara almaya değer mi?

Ben Kuveyt Türk gibi bilmeden aldığım ve ücretsiz taksit taksit sunmayan, vade farkı ile taksit uygulayan, tekel ürünlerinde aşışveriş yapılmayan ve Steam'den de alışveriş yapamadığım ayrıda 5.000 TL'nin üzerinde (farklı bankalarda daha yüksek limitli kartlarım olmasına rağmen) limit vermeyen bir karttan 1 hafta önce Enpara'ya geçtim ve Finansbank'ın taksitlerinden faydalanmak, Papara gibi bazı koşulları gerçekleştirdiğinizde YouTube gibi bazı platformanda %50 geri ödeme sağlayan ve 9.000 TL limit verdiği için benim açımdan avantajlıydı. Standart ve ücretsiz yani kart ücreti de almayan bir kart o yüzden fazla beklentiniz yoksa kullanılabilir.

İfadeler: T21
@bazzinga kartlardan beklentim yok zaten hocam, para cebimde durmasın hesabımda dursun kafasındayım.
Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank ve CEPTETEB daha tercih edilebilir. Ücretsiz havale ve EFT şartsa CEPTETEB öneririm. IBAN, hepsinde var zaten.
Anladım, teşekkür ederim hocam.

Enpara'da telefon, internet vb. ödemelerde işlem ücreti yok. Kart aidatı yok. Müşteri hizmetleri abartmıyorum, çok iyi. Eft/havale ücretleri yok. Birçok fırsatı var, sitesinden görebilirsin kampanyaları. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.

@bazzinga Finansbank taksitlerinden faydalandirmiyor diye biliyorum.
@Tim sebep? Enpara'nin nesi kötü?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Enpara'nin nesi kötü?
Akbank veya diğer bankalar gibi kampanyaları yok. Örneğin Akbank'ta ne harcarsanız harcayın, daha sonra puan ile borcu kapatabiliyorsunuz. Enpara'nın kampanyaları bomboş. Bankamatik kartları için kampanyaları az. Faiz oranı çok kötü. Akbank veya ING gibi %19 civarı vermiyor. Müşteri temsilcisi, ücretsiz para transferi, ücretsiz taksit ve basitlik dışında pek bir özelliği yok.

Çoğu şeyiyle zayıf kalıyor. Bence CEPTETEB, Enpara'dan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…