Enpara banka kartı başvurusu yapma

VoldreS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar Enpara hakkında kafamı kurcalayan birkaç sorum olacak daha önce Enpara'dan banka kartı başvurusu yapıp teslim almış kişiler cevaplarsa çok memnun olurum neden müşteri hizmetlerini arayıp sormuyorsun diye sorabilirsiniz cevap vereyim Enpara müşterisi olmadığım için müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Sorularım şunlar:
1- Enpara banka kartı başvurusu yaptığımda banka kartı ortalama kaç gün içinde gelir?
2- Ben üniversite sınavına gireceğim için haftanın 7 günü dershanedeyim bu kart eve geldiğinde ben evde olmazsam annem veya kardeşim kartı teslim alabilir mi?
3- Kurye kartı eve getirdiğinde herhangi bir gelir belgesi ister mi? ( öğrenci olduğum için çalışmıyorum o yüzden soruyorum)

@VoldreS kurye yok ki direk gezici banka görevlisi geliyor isimsiz kart veriyor önce tabletten bilgileri giriyor digital imza alıyormuş artık benden ıslak imza almıştı.
Pandemiden sonra sistem değişti mi bilemem.

Banka hesabı açtırıyorsun kredi kartı almıyorsun, gelir belgesi gerekmiyor. Eğer yoğun bir talep yoksa 1 hafta içerisinde geliyorlar. Adres olarak dershaneyi verebilirsin oraya gelirler çünkü kart sahibinin imzası gerekiyor belgelerde.

Eve gelmesini istemezsin o zaman. O seni arıyor zaten gelmeden önce. Dershane adresini verirsin. Ders aralarının saatini adreste belirtirsin. O aralarda gelir. Veya çıkış saatinde. Anlayışlılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı