Enpara başvuru iptali nasıl yapılır?

ez2mix

Femtopat
Merhaba. Merak ettiğim için Enpara'ya kaydolmak istedim. Zaten halihazırda kullandığım banka vardı. Başvuru için görüntülü görüşme gerekiyormuş. Bende aradıklarında müsait olmadığımı söyledim arkadaşa. Bir 10-15 dakika sonra 21.08.2024 tarihinden itibaren en kısa sürede ziyaret etmeyi planlıyoruz gibi bir mesaj geldi. Bu mesaj gelmeden önce arıyolardı fakat çalıştığım için açamamıştım. Ve evde yokum sadece annem var. Annem benim evde olmadığımı söylese bir sorun olur mu? Enpara ile konuştum fakat mail atmam gerekiyormuş. Bende şikayetvara yazdım. Henüz cevap gelmedi başvuru iptaline dair.
Şimdi Enpara aramaya devam etse ben açmasam dava açma gibi bir hakları var mı?

Maili atarsanız ne kaybedersiniz? Şikayetvar bu duruma çözüm değil. Bireysel bir başvurunuz var, onu iptal etmek için de gerekli adımları izlemeniz lazım.

Mail at işte hocam. Ayrıca niye iptal etmek istiyorsun ki anlamadım? Aradıklarında da müsait değilim diye kaçınmak yerine vazgeçtim diyebilirdin. Dava açılma gibi bir ihtimal yok. Ayrıca evine gelirseler de icra memurları gibi içeri girip gezmiyorlar kapıya çıkıp veya evine yakın bir noktada sözleşmeni imzalayıp kartını alabiliyorsun.

Hocam öncelikle insanlarla konuşmayı seven biri değilim özellikle telefonla.Sosyal anksiyetem var ve ne yapacağımı bilmiyorum
Hocam sakin kal. Bankacı mahallene gelip arıyor seni evde misin diye, kapına gelmek zorunda değil sen adamın yanına inebilirsin. Arabasından sözleşmeyi çıkartıp imzanı attırıyor ve kartını alıyorsun. Sonra bankacı yoluna sen yoluna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı