Enpara başvurusu nasıl iptal edilir?

kaan183727

Picopat
Daha fazla  
Şu an görüntülü konuşma kısmına kadar geldim ama kimliğimde henüz imza olmadığı için başvuramıyormuşum. Ben de başvurmaktan vazgeçtim. Böyle kalırsa bir sorun olur mu ya da iptal etmek için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntülü görüşme yapınca kimliğinizde imza olmadığı için adresinize temsilciyi gönderecekler. Bu şekilde hesabınızı açabilirsiniz.

Görüntülü görüşme yapınca kimliğinizde imza olmadığı için adresinize temsilciyi gönderecekler. Bu şekilde hesabınızı açabilirsiniz.

Görüntülü görüşme yaptım, eğer kimliğinizi yenilerseniz devam edebiliriz dedi. Ama ben iptal etmek istiyorum.

Görüntülü görüşme yaptım, eğer kimliğinizi yenilerseniz devam edebiliriz dedi. Ama ben iptal etmek istiyorum.
Müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Aynı durumu ben de yaşadım. Kimliğinizi 1-2 hafta içinde yeniletebilir misiniz? dediler. Ben hayır deyince de adresime temsilci gönderdiler.

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Aynı durumu ben de yaşadım. Kimliğinizi 1-2 hafta içinde yeniletebilir misiniz? Dediler. Ben hayır deyince de adresime temsilci gönderdiler.

Ben evet dedim ama VakıfBank'tan açmaya karar verdim. Dediğin gibi müşteri hizmetlerini arasam iyi olur, bugün 2 kere aramışlar zaten. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…