Enpara.com kredi kartı ile kaç taksitle alışveriş yapılabilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar bu kredi kartını kullanan varı mı? Kartı dün teslim aldım, mesela Vatan Bilgisayar veya başka bir yerden bilgisayar parçası almak istersem kaç taksit yapılıyor, hiçbir bilgi bulamadım. Sadece peşin alışverişi sonradan taksitlendirebilirsiniz diye yazmışlar.

O Vatan Bilgisayar ile alakalı bir durum.

Vatana gittin ekran kartı aldın sana 12 taksit yaparım dedi öyle yapar. Alacağın ürüne bağlı. Telefon da taksit yok tek cekim alır mesela. Normal kredi kartı ama tek bir kusuru var oda şu. Ben aracıma parça aldım adam dediki 4+2 taksit yaparım dedi yani 4 taksit parçacının 2 taksitte banka yapıyor dedi. Fakat bu banka yapmıyor o 2 taksidi vermedi bana öyle bir taksit yapmıyormuş sadece buna dikkat et taksit yaparken.

Enpara ile Vatan Bilgisayar'ın arasındaki anlaşmaya bağlı. Ek olarak kanunen taksit yapılmayan ürünlerde var.

Onları biliyorum hocam. Merak ettiğim hiçbir Online sitede veya mağazaların kendi sitesinde bu kartla ilgili bilgi yok. Card Finans kredi kartı var sitelerinde ama bu yok.

Onları biliyorum hocam. Merak ettiğim hiçbir Online sitede veya mağazaların kendi sitesinde bu kartla ilgili bilgi yok. Card Finans kredi kartı var sitelerinde ama bu yok.
Çünkü kredi ve harcama ile kampanya verme üzerine kurulu bir sistem değil. Ücretsiz bankacılık üzerine kurulu bir sistem.

CardFinans logolu yerlerde taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ancak 2+4 gibi taksit varsa sadece 2 taksit yapar, ek taksitleri yapmıyor. Dilerseniz CardFinans GO kart alabilirsiniz bu kartla kampanya kayıpları yaşamazsınız. Kişiye özel olarak ömür boyu aidatsız olarak sunulabiliyor ve Enpara kartınız ile ortak limit ile kullanılıyor.

Bu alacağınız yere bağlı. Bazı alışverişlerde 4 ay bazılarında 12 ay da olabiliyor. Ayrıyetten ben İş Bankası uygulaması üzerinden aldığım her şeyi taksitlendirebiliyorum + olarak. Belki enparada vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…