mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Enpara hesap kartı ile Midas uygulamasından işlem yapılır mı?
iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Ben kullanıyordum sorunsuz işlem yapabiliyordum ama neredeyse 5 aydır kullanmıyorum Midas'ı.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 iTeee dedi: Ben kullanıyordum sorunsuz işlem yapabiliyordum ama neredeyse 5 aydır kullanmıyorum Midas'ı. Genişletmek için tıkla... Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi?
iTeee dedi: Ben kullanıyordum sorunsuz işlem yapabiliyordum ama neredeyse 5 aydır kullanmıyorum Midas'ı. Genişletmek için tıkla... Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi?
iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 mahber dedi: Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yok kart ile alakalı bir sorun yaşamadım, ben tercih etmiyorum.
mahber dedi: Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yok kart ile alakalı bir sorun yaşamadım, ben tercih etmiyorum.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.539 Çözümler 47 Yer Bursa 2 Kasım 2023 #5 mahber dedi: Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Niye yapamayasiniz hocam herhangi bir sorun yaşamazsın.
mahber dedi: Kullanmamak kendi tercihiniz mi yoksa karttan dolayı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Niye yapamayasiniz hocam herhangi bir sorun yaşamazsın.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Kasım 2023 #6 Enpara bir banka kartıdır. Tosla vb. gibi ön odemeli kart değildir. Herhangi bir banka kartını Midas üzerinde kullanabilirsiniz.
Enpara bir banka kartıdır. Tosla vb. gibi ön odemeli kart değildir. Herhangi bir banka kartını Midas üzerinde kullanabilirsiniz.