MarioMan53 Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar Enpara alternatifi önerir misiniz? Cepteteb hariç. Kuveyttürk nasıldır senin bankan? Yapacaklarım Para yükleyip alışveriş yapmak. Sadece bu ücretli olmasın yeter Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2017
Arkadaşlar Enpara alternatifi önerir misiniz? Cepteteb hariç. Kuveyttürk nasıldır senin bankan? Yapacaklarım Para yükleyip alışveriş yapmak. Sadece bu ücretli olmasın yeter
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 10 Mayıs 2017 #2 Nuvo iyidir. Sanki ben sana daha önce öneri yaptım diye hatırlıyorum, CEPTETEB'e geçmeyecek miydin?
MarioMan53 Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #3 ShadYaqz dedi: Nuvo iyidir. Sanki ben sana daha önce öneri yaptım diye hatırlıyorum, CEPTETEB'e geçmeyecek miydin? Genişletmek için tıkla... Cepteteb bizi evde bulamamışlar felan onları bekleyemem malesef nuvo da nakit çekme ücreti alıyolarmış doğrumu?
ShadYaqz dedi: Nuvo iyidir. Sanki ben sana daha önce öneri yaptım diye hatırlıyorum, CEPTETEB'e geçmeyecek miydin? Genişletmek için tıkla... Cepteteb bizi evde bulamamışlar felan onları bekleyemem malesef nuvo da nakit çekme ücreti alıyolarmış doğrumu?