Ben Enpara kullanıyorum. Para gönderme ücretsiz olması dışında başka bir kampanyası kredi kartı ürünü az borsa sistemi yok adam gibi kampanyaları yok. Sizce tavsiye eder misiniz?
Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ama Enpara kullanışlı, kampanyası bol kalite kokan bir bankadır. Tek sıkıntısı taksit yapılmıyor doğru düzgün. Yapı Kredi tavsiye edebilirim yüklü/taksitli alışverişler için.
Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ama Enpara kullanışlı, kampanyası bol kalite kokan bir bankadır. Tek sıkıntısı taksit yapılmıyor doğru düzgün. Yapı Kredi tavsiye edebilirim yüklü/taksitli alışverişler için.
kanka tamam da ne olsun istiyorsun ? 100 lira harcayınca 50 lira cebine geri mi koysun her seferinde. Banka bu banka. Babanın bile yapmayacağı kıyakları bankadan bekleme
Kanka tamam da ne olsun istiyorsun? 100 lira harcayınca 50 lira cebine geri mi koysun her seferinde. Banka bu banka. Babanın bile yapmayacağı kıyakları bankadan bekleme.
Kanka tamam da ne olsun istiyorsun? 100 lira harcayınca 50 lira cebine geri mi koysun her seferinde. Banka bu banka. Babanın bile yapmayacağı kıyakları bankadan bekleme.
Dostum borsa sistemi olsa ne olacak ben broker degilim 3 ayri bankam var yine borsaya bakmiyorum zaten. Sadece encardda iyi olan sey ise para gonderip alirken asla kesinti olmuyor.
Dostum borsa sistemi olsa ne olacak ben broker degilim 3 ayri bankam var yine borsaya bakmiyorum zaten. Sadece Encard'da iyi olan şey ise para gonderip alirken asla kesinti olmuyor.