B bownlord Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Enpara'ya başvuru yapacaktım. Bugün oradaki temsilciyle görüntülü konuştuk ve NFC özelliği olan telefonla arayın dedi. Yakınlarımın çoğuna sordum hiçbirinde NFC özelligi yok. Nasıl halledebilirim bu işi?
Enpara'ya başvuru yapacaktım. Bugün oradaki temsilciyle görüntülü konuştuk ve NFC özelliği olan telefonla arayın dedi. Yakınlarımın çoğuna sordum hiçbirinde NFC özelligi yok. Nasıl halledebilirim bu işi?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.891 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #2 Yeni kimlik şartı var. NFC ile kimliğini okutup o şekilde üye oluyorsun.
B bownlord Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Görkem Umut dedi: Yeni kimlik şartı var. NFC ile kimliğini okutup o şekilde üye oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yeni kimliğim var zaten imzalı falan ama telefonda NFC özelliği yok.
Görkem Umut dedi: Yeni kimlik şartı var. NFC ile kimliğini okutup o şekilde üye oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yeni kimliğim var zaten imzalı falan ama telefonda NFC özelliği yok.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Aralık 2023 #4 bownlord dedi: Yeni kimliğim var zaten imzalı falan ama telefonda NFC özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ailenizin bireylerinden NFC destekli bir telefon ödünç alın. Öyle halledersiniz.
bownlord dedi: Yeni kimliğim var zaten imzalı falan ama telefonda NFC özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Ailenizin bireylerinden NFC destekli bir telefon ödünç alın. Öyle halledersiniz.
B bownlord Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 518679 dedi: Ailenizin bireylerinden NFC destekli bir telefon ödünç alın. Öyle halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç birinde yok arkadaşlarıma falanda sordum başka bir yolu yok mu?
518679 dedi: Ailenizin bireylerinden NFC destekli bir telefon ödünç alın. Öyle halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç birinde yok arkadaşlarıma falanda sordum başka bir yolu yok mu?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Aralık 2023 #6 bownlord dedi: Hiç birinde yok arkadaşlarıma falanda sordum başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Enpara'yı arayın. Yardımcı olabilirler.
bownlord dedi: Hiç birinde yok arkadaşlarıma falanda sordum başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Enpara'yı arayın. Yardımcı olabilirler.
B bownlord Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #7 518679 dedi: Enpara'yı arayın. Yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz.
518679 dedi: Enpara'yı arayın. Yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.891 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #8 bownlord dedi: Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz. Genişletmek için tıkla... Hepsi NFC isteyecek.
bownlord dedi: Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz. Genişletmek için tıkla... Hepsi NFC isteyecek.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Aralık 2023 #9 bownlord dedi: Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz. Genişletmek için tıkla... Finansbank ve Enpara ayrı bankalar. Enpara artık bir banka, bilginize. Duyurular | Enpara.com Enpara.com'un yaptığı duyurulara bu sayfadan ulaşabilirsiniz. www.qnbfinansbank.enpara.com
bownlord dedi: Finansbank'tan başvuru yapabiliyor muyuz var mı bilginiz. Genişletmek için tıkla... Finansbank ve Enpara ayrı bankalar. Enpara artık bir banka, bilginize. Duyurular | Enpara.com Enpara.com'un yaptığı duyurulara bu sayfadan ulaşabilirsiniz. www.qnbfinansbank.enpara.com
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #10 NFC'li telefon bulamazsanız bir bankanın şubesine gideceksiniz yapıcak bir şey yok. Herkes artık bu teknolojiye geçti.
NFC'li telefon bulamazsanız bir bankanın şubesine gideceksiniz yapıcak bir şey yok. Herkes artık bu teknolojiye geçti.