moow Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 22 25 Haziran 2025 #1 Enpara hesabı açmak istiyorum, lakin evde fazla olamadığım için zarfı evdekilerin alma durumu var, merak ettiğim konu kartı alırken herhangi bir imza gerekiyor mu yoksa evdeki herhangi biri alabilir mi?
Enpara hesabı açmak istiyorum, lakin evde fazla olamadığım için zarfı evdekilerin alma durumu var, merak ettiğim konu kartı alırken herhangi bir imza gerekiyor mu yoksa evdeki herhangi biri alabilir mi?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 25 Haziran 2025 #2 Alamaz sözleşme imzalatıyorlardı ve kendine ait başka bir hesaptan para attırıyorlardı en son (2020).
Alamaz sözleşme imzalatıyorlardı ve kendine ait başka bir hesaptan para attırıyorlardı en son (2020).
moow Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 22 25 Haziran 2025 #3 meakJK dedi: Alamaz sözleşme imzalatıyorlardı ve kendine ait başka bir hesaptan para attırıyorlardı en son (2020). Genişletmek için tıkla... Hocam benim ilk banka hesabım Enpara olacak, yani para atabileceğim alternatif bir hesabım yok, ben en iyisi bir müşteri hizmetlerini arayayım
meakJK dedi: Alamaz sözleşme imzalatıyorlardı ve kendine ait başka bir hesaptan para attırıyorlardı en son (2020). Genişletmek için tıkla... Hocam benim ilk banka hesabım Enpara olacak, yani para atabileceğim alternatif bir hesabım yok, ben en iyisi bir müşteri hizmetlerini arayayım
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 25 Haziran 2025 #4 moow dedi: Hocam benim ilk banka hesabım Enpara olacak, yani para atabileceğim alternatif bir hesabım yok, ben en iyisi bir müşteri hizmetlerini arayayım Genişletmek için tıkla... Sende bir ATM'den para yatırmanı falan isteyebilir belki bana öyle bir uygulama yapılmıştı. Değişmişte olabilir 5 yıl geçmiş aradan.
moow dedi: Hocam benim ilk banka hesabım Enpara olacak, yani para atabileceğim alternatif bir hesabım yok, ben en iyisi bir müşteri hizmetlerini arayayım Genişletmek için tıkla... Sende bir ATM'den para yatırmanı falan isteyebilir belki bana öyle bir uygulama yapılmıştı. Değişmişte olabilir 5 yıl geçmiş aradan.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.272 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 25 Haziran 2025 #5 Olmaz. Seni arayıp müsait olduğun saati soruyorlar, ona göre bir şekilde halledersiniz.
moow Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 22 25 Haziran 2025 #6 Tamamdır teşekkürler, konu kilitlenebilir.