Enpara kayıt olurken kart yollar mı?

makaveli01

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Bitexene Papara'dan para atıp çekemediğim için mobil banka hesabı açmak istedim fakat Enpara'ya kayıt olurken adres istiyor adresi girince otomatik kart yollarlar mı? Kart yollamalarını istemiyorum.

Enpara hesabı açtığınızda tabi ki kart yollarlar, bir banka hesabı açıyorsunuz. Ek olarak Binance varken neden Bitexen?

Artı -1 Eksi
Enpara hesabı açtığınızda tabii ki kart yollarlar, bir banka hesabı açıyorsunuz. Ek olarak Binance varken neden bitexen?

Hesap açar açmaz otomatik yollarlar mı? Yoksa sorarlar mı? Ayrıca hocam bitexen kullanmıyorum davet atınca para veriyordu bende yaklaşık 20 kişi davet ettim o parayı çekmem lazım fakat Papara'dan atamıyorum o yüzden banka açmaya çalışıyorum.

Sen kart talebinde bulunmadığın sürece yollamazlar.

Hocam şu an kayıt ekranındayım ve "Encard'ınızı teslim edeceğimiz adresi giriniz." yazıyor.

İstemiyorum diye seçenek yok mu? İsterseniz devam edin sonra talebi iptal edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…