Enpara kredi kartı limitim artmıyor

moonlessnight

Centipat
Herkese merhaba. 5 aydır Enpara kredi kartını kullanıyorum. İlk kredi kartım bu arada. Ekstre kesildikten 1 gün sonra tüm dönem borcunu ödüyorum. Yaklaşık 2 ay önce CardFinans’a da başvuru yaptım ve 2 kartı da ortak limitle kullanıyorum ama limitim bir kuruş bile artmıyor. Enpara bana kredi öneriyor ama limitimi artırmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? İlk kredi kartım olduğu için mi limitim artmıyor? Şubeyle görüştüğümde 6 ay düzenli bir şekilde kullanıp ödemenizi tavsiye ediyoruz demişlerdi. Ne kadar doğrudur bilemem.

A9D26B08-AC90-4266-BCC6-050D1F6A92DD.jpeg

Findeks puanınıza baktınız mı?

Risk Raporunuzu da alın isterseniz bir bakın duruma. Ben her 6 ayda bir alırım Findeks raporumu

Kredi kartı limitim 1000 TL, Findeks kredi notum ise 1203. Bir kere bile ödemelerimi geciktirmedim. Acaba 1 seneyi doldurmam mı gerekiyor limit artışı yapabilmek için? İlk kredi kartım çünkü.

Kredi kartı limitim 1000 TL, Findeks kredi notum ise 1203. Bir kere bile ödemelerimi geciktirmedim. Acaba 1 seneyi doldurmam mı gerekiyor limit artışı yapabilmek için? İlk kredi kartım çünkü.

Bankalar sizin geçmişinize göre ve ödeme performansınız ile para arayışınıza (kart başvurusu, kredi başvurusu vb) göre strateji belirliyorlar. Bunu da findeks üzerinden yaparlar.

bende bir süre böyle devam edin. Kısa süre içerisinde mutlaka artış olacaktır. Sürekli başvuru yapmayın ama.

Dahan önce bankaya gidip, gelir beyanında bulunmuş muydunuz?
Hayır. İki karta da mobil uygulama üzerinden başvurdum. Gelir beyanında bulunmam mı gerekiyor limit artışı yapabilmek için? İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda Finansbank’ın kolay kolay limit artışı yapmadığını ve limit artış taleplerini 6 ayda bir değerlendirdiklerini öğrendim. Ne kadar doğrudur bilemem tabi.

Bankalar sizin geçmişinize göre ve ödeme performansınız ile para arayışınıza (kart başvurusu, kredi başvurusu vb) göre strateji belirliyorlar. Bunu da findeks üzerinden yaparlar.

bende bir süre böyle devam edin. Kısa süre içerisinde mutlaka artış olacaktır. Sürekli başvuru yapmayın ama.
Geçen ay bilmeden pek çok kez limit artış başvurusu yaptım ve hepsi reddedildi. Şimdi kredi teklif edilince belki limit artar diye düşünerek tekrar başvuru yaptım ama maalesef yine olumsuz sonuçlandı. Dediğiniz gibi daha başvuru yapmayayım o zaman. Finansbank periyodik limit artış özelliği açık zaten. Artma şansı olursa otomatik artar diye düşünüyorum.

Zamanla artar o. Ben 5 yıldır kullanıyorum şuan limitim 70.000 TL, kredi de 100.000 TL ön onaylı.
Tamamdır. Sizin gibi ben de düzenli kullanıp ödemeye devam edeyim o zaman. Aslında bana 17.500 TL ön onaylı kredi teklif edilince kredi kartı limitimin de artacağını düşünerek başvuru yaptım ama maalesef olumsuz sonuçlandı. Garip bir durum bence 17.500 TL kredi teklif edilip kredi kartı limitinin artırılmaması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı