Enpara mı yoksa Nays mı daha iyidir?

YaramazMorde

Hectopat
Papara kapandıktan ve içeride param kaldıktan sonra maalesef yeni bir uygulama arayışına girdim. Nays yükleyip hesap açtım dakat daha fiziksel kart sipariş vermedim. İş Bankası hesabımın olmasının avantajı varmış. Enpara nasıldır Nays'a göre? Benim için geri ödemeler ve bir şey öderken, para gönderirken kesinti yapmaması önemli. Bankalara komisyon ödemek istemiyorum. Farkları nelerdir? İyice detaylı yazarsanız sevinirim.

Kesinlikle Enpara kredi kartında aidat almıyor, fatura ödemelerinde, para göndermede vs. hiçbir şekilde ücret kesintisi yapmıyor. Ayda 2 defa ATM'den ücretsiz para yatırma ve çekme hakkı veriyor. Ortak ATM'lerden uzun kullanımda kredilerde uygun faiz oranları veriyor. Bu arada bilginiz olsun, yıllardır kullanıyorum, hiçbir şekilde hiçbir işleme ücret ödemedim.

Ayda iki azmış. ATM seçiyor mu peki yoksa tüm ATM lerden ücretsiz mi iki defa?

Ayda iki azmış. ATM seçiyor mu peki yoksa tüm ATM'lerden ücretsiz mi iki defa?

QNB atmlerinden para çekerken veya yatırırken para kesmiyor diye biliyorum hocam ve bende Enpara tavsiye ederim cashback istiyorsanızda hem Nays hem de Enpara kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…