Selam arkadaşlar. Yaşım 17 seneye hayırlısı ile 18'e gireceğim. IBAN'lı bir kart istiyorum. Enpara'yı çoktandır duyuyorum. Kullanan arkadaşlar ne gibi faydası var?
Alınır mı yoksa başka alternatifler var mı?
Selam arkadaşlar. Yaşım 17 seneye hayırlısı ile 18'e gireceğim. IBAN'lı bir kart istiyorum. Enpara'yı çoktandır duyuyorum. Kullanan arkadaşlar ne gibi faydası var?
Alınır mı yoksa başka alternatifler var mı?
Öğrenciler için iyi bir kart, para transferlerinde kesinti yapmıyor. Çeşitli platformlarda para iadesi oluyor. Zaten bir ücreti olmadığı için en kötü ihtimalle iptal edersin bir zararı olmaz yani.
Papara var ama IBAN'lı bir kart istiyorum. Ben de şuan zaten Tosla, Papara, PeP, İninal var hangisi işime yararsa onu kullanıyorum. Seneye güzel bir kart kullanmak istiyorum.
Annem en az 2014'ten beri Enpara kullanıyor. Ben de 18'ime girene kadar annemin kartını kullanıyordum, 2 yıldır da kendiminkini kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. İhtiyacınızı çok net bir biçimde karşılayacaktır.
Papara var ama IBAN'lı bir kart istiyorum. Ben de şuan zaten Tosla, Papara, PeP, İninal var hangisi işime yararsa onu kullanıyorum. Seneye güzel bir kart kullanmak istiyorum.