Enpara nasıldır?

BonusGenç biraz göz attım güzel geldi gözüme. Kampanyaları felan.
Dostum papara kullanıyorsan para yatırma bölümüne gel kendi ibanını görürsün.
Dostum o İBAN dediğin papara numarası. O numaraya sadece paparalılar atabiliyor.

BonusGenç biraz göz attım güzel geldi gözüme. Kampanyaları falan.

Her ay düzenli olarak harcamalarım oluyor. Sürekli Bonus veriyor. Mobil ödeme sistemi çok güzel. Diğer uygulamalarda var mı bilmiyorum ama Bonus Flash uygulaması sayesinde kartı kullanmadan NFC ile ödeme yapabiliyorum.
Öğrenciler ve gençler arasında en yaygın olan kartlar Bonus Genç, Yapı Kredi Play ve Denizbank'tır. Öğrenciler arasında bu kadar rövanşta olduğuna göre bu banka kartları vardır bir sebebi.

Şuan zaten almak istesem de alamıyorum. Sadece fikir edinmek için konuyu açtım. Aklımda Enpara vardı ama şuan biraz değişti gibi. Seneye tekrar yine bakarım. Hangisi uygunsa çıkartırım.

EnPara; QNB Finansbank'ın sadece dijital ortamlardan hizmet verdiği bankacılık şirketinin adıdır. Peki QNB nedir; Katar Yatırım Otoritesidir, Katar'ın kendi kaynaklarını yurt dışında da sürdürmek istemesinin bir sonucudur ve şu an piyasa değeri (sadece alt şirketlerinin) 330M dolar civarıdır.

Peki senin o çok güvendiğin banka nedir BBVA, peki nedir bu BBVA; İspanya ve Arjantin merkezli 2 bankanın birleşmesiyle kurulmuş bir gruptur. Bu birleşme sonucunda şu an yaklaşık olarak 27M dolar piyasa değerine sahip bir şirket.

Tavsiyem bir bankanın güvenliğinden şüphe etmeden önce iyi araştırman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…